Failed to fetch oml at http://contact.indymedia.org/oml.php(HTTP Response: HTTP/1.1 403 Forbidden ) Български / - Newswire - Индимедия България

настройки

  • - Езици [Languages] - bg | en

Предстоящи събития

няма събития, отговарящи на Вашата заявка!

Търсене


Search comments

Advanced Search

Медийни центрове

ekssmall.png
Международни / Глобализация / Коментар Sunday January 26, 2014 06:12 by Деконструкция   image 1 image
Малко преди началото на Световния икономически форум в Давос бяха публикувани едни много показателни данни. Международната благотворителна организация Oxfam съобщи, че богатството на 85-те най-заможни хора в света се равнява на това на три цяло и половина милиарда души. Това всъщност е поредното доказателство за една крайно обезпокоителна тенденция, която наблюдаваме от дълго време. В продължение на десетилетия пропастта между бедните и богатите в развития свят продължава да се разширява. Неравенството се задълбочава, средната класа постепенно се стопява, за да отстъпи място на един минимален свръхбогат елит и огромно мнозинство обедняващо население. И забележети, говорим не за някакви забравени от Бога държави на далечни континенти. Говорим за сърцето на съвременния свят, за страни като Съединените щати, където неравенството е достигнало нива от времето на Великата депресия отпреди близо столетие. Неслучайно именно на положението там е посветен и абсолютният хит в икономическата литература от последно време - "Цената на неравенството". Говорил съм за тази книга още преди да бъде преведена на български и затова няма да й правя подробен анализ. Искам само да припомня нейната основна идея. Според авторът Джоузеф Стиглиц неравенството не е просто морален проблем. Неговото задълбочаване представлява истинска опасност за демокрацията и в крайна сметка за свободата. То подкопова основите, върху които се гради съвременното демократично общество. Защото когато шепа богаташи са в състояние да контролират политическия живот, съдебната система и изобщо всички институции, за никаква свобода не може да става дума. Цялата статия ...
9781556355967_p0_v1_s600.jpg
Международни / Престъпност и корупция / Коментар Friday January 24, 2014 23:17 by Румир Петодо   image 6 images

Нилс Кристи е забележителен криминолог, а лекциите и книгите му имат съществено значение във всички сериозни дискусии за перспективите на наказателноправните системи и целите на наказанията. Кристи завършва социология през 1953 г. с изследване на начина на мислене на охранителите в концентрационен лагер за югославски военнопленници през Втората световна война в Норвегия. Защитава докторантура през 1960 на тема "Норвежките млади правонарушители". Професор е по криминология в престижния юридически факултет на Университета в Осло от 1966. Занимава се с въпроси, които надхвърлят границите на традиционните схващания за криминологията.
Кристи е достатъчно възрастен, за да познава Европа от времето на Втората световна война (роден е през 1928 г.). Може би тъкмо заради този си опит го занимават въпросите как хората да продължат да живеят заедно след преживяване на подобни социални травми и конфликти, при които един другиго са се увредили. Аз не обичам понятието „престъпление” - това е толкова голяма, тежка и неточна дума. Ако един юноша задигне портфейл, ще го наречем престъпление. Но ако задигне двайсетачка от баща си, ще го наречем семеен проблем. Да затворим джебчията в затвор, означава да му дадем възможност да научи нещата, които ще го направят закоравял крадец. По-добре да се отнесем към него като към съгрешил син. Да го изпратим при психолог и да поискаме от него да компенсира онзи, от когото е задигнал портфейла. По същия начин проблемите с наркотиците трябва да бъдат разглеждани като публично-здравни, а не като криминално-наказателни. Разбира се, закоравелите и опасни престъпници трябва да бъдат държани под ключ, но правосъдната система се справя много зле в задачата да определи кои са толкова непоправими, че да заслужават да бъдат зад решетките, пише Кристи.
Тези възгледи на Кристи го правят естествен критик на съществуващата възмездителна пенетенциарна система и привърженик на подход, който се нарича най-общо „възстановително правосъдие” (за него ще стане въпрос в следващи публикации).
Професор Кристи е автор на учебници по криминология, които се четат по цял свят. Носител е на наградата Fritt Ord (Свободно слово) за 2001 г. наред с Андрей Сахаров, Лео Етингер, Харта 77 (лауреати за 1980, 1988 и 1990 г.) и др.
Изнася лекции по цял свят, като успява по обезоръжаващо човечен и уважаващ достойнството на всички страни начин да поднесе и най-радикалната си критика.
[...]
Предлаганият тук текст е лекцията, изнесена за откриване на конференцията "Критичната криминология в променящия се свят" (http://www.jus.uio.no/ikrs/english/research/news-and-ev...d.pdf), проведена на 29.08.-01.09.2013 г., организирана от Департамента по криминология и правна социология към Университета в Осло:
Цялата статия ...
gandhi.jpg
България / Престъпност и корупция / Коментар Saturday January 18, 2014 06:23 by Гражданска инициатива за обществен и релсов транспор   image 1 image

По повод четвъртият вариант на ПРОЕКТА НА СПОРАЗУМЕНИЕ ЗА ПАРТНЬОРСТВО НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ И ЕС ЗА ПЕРИОДА 2014 – 2020 Г. http://www.eufunds.bg/document/6501, Гражданска инициатива за обществен транспорт продължава да обръща внимание на разминаванията в километрите републиканска пътна мрежа според официалната статистика и в официалните документи на България, свързани с Евросъюза. Нашата инициатива разкри, че до 2002г. България е имала 37 296 км. републиканска пътна мрежа, а след това „изведнъж” по документи мрежата е „скъсена” на 19 280 км. Същите километри пътна мрежа фигурират и в новия проект за споразумение с ЕС. Това на практика означава, че правителството обосновава продължаващо строителството на пътна инфраструктура, тъй като излиза, че страната е на едно от последните места място в ЕС по дължина на пътната мрежа и на последно място по гъстота.
Какво се е случило с останалите 18 000 км. ? Те са станали общински пътища, за чието финансиране и поддръжка се грижат общините. Това обяснява и катастрофалното им състояние и липсата на финансиране.
Цялата статия ...
България / Граждански и човешки права / review Saturday January 18, 2014 04:07 by Движение Промена   text 1 comment (last - saturday january 18, 2014 04:18)   image 1 image

До
Г-жа Зинаида Златанова
Министър на правосъдието на
Република България

Копие до
Г-жа Вивиан Рединг
Европейски комисар по правосъдие,
основни права и гражданство

СТАНОВИЩЕ
относно проекта за нов Наказателен
кодекс, изготвено от „Движение
Промена“ и подкрепено от „Рестарт
– пациенти и експерти за
медицински коноп“ и „Медицинска
марихуана България“

Координати за контакт
Адв. Калин Ангелов

 Съдържание и Предложения:

1. Искане за удължаване на обществената дискусия по проекта, позволяващо сериозното изследване, обмисляне и консултиране на проекта във всички негови части (§§ 1-3)

2. Кои сме ние? (§§ 4-8)

3. Положителни моменти в предложената уредба (§ 9)

4. Негативни моменти в предложената уредба (§§10 – 38)

a. Премахване на института на маловажния случаи (§§12 – 25)
- считаме това за една сериозна крачка назад и настояваме, към момента, уредбата на института на „маловажния случай“ за държане на дроги и отглеждане на канабис да не отпада.

b. Дефиницията „след употреба на наркотично вещество“ (§§ 26 – 33)
- следва да се преработи дефиницията, като се стесни нейният смислов обхват до състояние „под въздействието на наркотични вещества”, като при всички положения се определят гранични стойности на тяхната концентрация в определена част от човешкия организъм (подобно на дефиницията „пияно състояние“).
c. Добавяне на ново наказание „Лишаване от право“ (§§ 34 – 38)
- наказанието „лишаване от права по чл. 60“ да отпадне напълно като възможност за наказание за престъпленията по чл. 508 – 514 от проекта или да се резервира към конкретни текстове, при които може да има предвидим смисъл.

5. Възможности за подобрение (§§ 39 – 45)
- да се зададе определено ниво на търпимост (декриминализация) спрямо отглеждането и държането на определено количество коноп от пълнолетни лица;
- наказателната репресия да бъде насочена най-вече към случаите на значими престъпни групи за производство и разпространение на наркотици, както и към изпирането на паричните потоци;
- случаите на непълнолетни, задържани с наркотични вещества да бъдат ползвани не толкова за наказателна репресия спрямо тях, колкото за разследване на начина, по който наркотичното вещество се е озовало в тях и като възможност за консултация със специалист, който да прецени наличието или отсъствието на проблемна употреба.

Свали PDF версия http://promena.org/Stanovishte%20NK%20Dvijenie%20Promen...a.pdf
Приложение 1 http://promena.org/Prilojenie1.pdf
Приложение 2 http://promena.org/Prilojenie2.pdf
Цялата статия ...
menar2.jpg
България / Изкуство и култура / Обява Friday January 17, 2014 18:47 by AZAM ALI & CO   image 2 images

Sofia MENAR Film Festival се организира от "Позор" и запознава българската публика с културата и традициите на ислямския свят. Програмата на Sofia MENAR Film Festival представя най-доброто от игралното, документалното и късометражното кино на Близкия изток и Северна Африка, като включва и специално подбрани тематични събития, свързани с държавите от този регион, както и с обичаите на етническите групи, които обитават земите им.
Къде: Дом на киното, Евро Синема, Одеон, Черената къща, Dada Cultural Bar
Кога: 15 януари - 2 февруари 2014


Цялата статия ...
prismsquare_0.jpg
Международни / Технологии и компютри / Обява Thursday January 16, 2014 23:48 by IDL   image 7 images

На 11 февруари 2014 http://TheDayWeFightBack.org/ организира (месец след годишнината от смъртта на Аарон Шварц http://en.wikipedia.org/wiki/Aaron_Swartz) най-голямата съвкупност от интернет манифестации срещу масово наблюдение на NSA
В събитието участват голям брой сайтове, организации и фирми, известни за тяхната ангажираност, сред които: EFF, Reddit, Mozilla, BoingBoing и други. На сайта на движението блогърите могат да свалят банери у други, а останалите модат да лайкват и препредават по мрежите.
Изявлението до медиите се намира на следния адрес: https://thedaywefightback.org/press
http://en.wikipedia.org/wiki/The_Day_We_Fight_Back
http://www.democracynow.org/topics/nsa
http://www.anonymousvideo.eu/nsa.html
http://internetdefenseleague.org/
Цялата статия ...
vlcsnap00001.jpg
България / Престъпност и корупция / Коментар Thursday January 16, 2014 16:14 by Мария БОРИСОВА   image 1 image

Екологично сдружение „За Земята“ търси яснота за поредния опит за източване на държавния бюджет чрез „строеж“ на нова ядрена мощност. Става дума за „договарянето“ с “Уестингхаус” на американски реактор от представители на българското правителство. 
     "Както и при „възобновяването“ строежа на АЕЦ „Белене“, около проекта за нова мощност в Козлодуй сме свидетели на трескава подготовка, пренебрегване на правила и процедури, раздуване на станали вече класика ядрено-енергийни митове и отказ за предоставяне на конкретна информация", каза Тодор Тодоров, член на Управителния съвет на сдружението. 
     Изграждането на 7-ми реактор в АЕЦ „Козлодуй“ се представя пред обществото като част от бъдещето на българската енергетика.
Цялата статия ...
inspiration.jpg
Международни / Политика / review Saturday January 11, 2014 04:13 by „Промена“   text 2 comments (last - friday january 17, 2014 01:23)   image 1 image
1 януари 2014 г. за любителите на марихуана при отдих и развлечения наистина е ден, който си заслужава да бъде отбелязан в американския щат Колорадо. От тогава вече там става законно да се произвежда и разпространява въз основа на издаден лиценз, като резултат от вота на проведения референдум. Последните дни кипи трескава подготовка, търговците подреждат щандове и т.н. в очакване на грандиозното новогодишно посрещане, което много наблюдатели виждат като повратна точка в нарко-културата на САЩ Цялата статия ...
smog_sofia.png
България / Околна среда / Коментар Thursday January 09, 2014 17:07 by Гражданска инициатива за обществен и релсов транспорт   image 2 images

Извънредни мерки в Атина и Солун заради 3 пъти наднормено запрашаване.
В София при 6-кратно превишение - институциите мълчат.
Цялата статия ...
1235473_611859462170490_521478663_n.jpg
Международни / Престъпност и корупция / Коментар Monday January 06, 2014 17:55 by прилепите   image 1 image
Със способността си да обсебват абсолютно всичко капиталистите се стремят да си присвоят знанията и да изтласкат все по-надалеч границите на експлоатацията на природата. Тяхното кредо е: всичко може да се превърне в пари. Така гениалните икономисти са изчислили, че „услугите, предоставяни от природата“, представляват между 16 000 и 54 000 милиарда долара! Явно не правят разлика между стойност и богатство. Цялата статия ...
603800_196540810494219_910205532_n_1.png
България / Икономика и труд / Коментар Friday January 03, 2014 20:46 by neverojatno   text 2 comments (last - saturday january 18, 2014 05:48)   image 2 images
Драги български пролетарии, братя и сестри, другари Цялата статия ...
394_207739799374320_461599698_n.jpg
Международни / Политика / Коментар Friday January 03, 2014 19:48 by neverojatno   image 1 image
Безпрецедентно новогодишно послание отправи премиера Орешарски към напускащите България. В първите часове на новата 2014г. той избра уюта на Терминал 2 за да се обърне към нетърпеливите българи решили да се възползват от неограничените от 1 януари възможности за работа в Европейският съюз: Цялата статия ...
пирамида на потребностите на Маслоу
Международни / Граждански и човешки права / Обява Wednesday January 01, 2014 19:10 by Съпротива   text 1 comment (last - wednesday january 01, 2014 23:40)   image 2 images
В момента се развива една възвишена общочовешка идея в цяла Европа. Това е идеята Безусловен минимален доход. Тя се базира на член 25 от всеобщата декларация за правата на човека, който гласи:
„Всеки човек има право на жизнено равнище, включително прехрана, облекло, жилище, медицинско обслужване и необходимите социални грижи, което е необходимо за поддържане на неговото и на семейството му здраве и благосъстояние. Той има право на осигуряване в случай на безработица, болест, инвалидност, овдовяване, старост или други случаи на лишаване от средства за съществуване по независещи от него причини. Майките и децата се ползват с особени грижи и подпомагане. Всички деца, родени в брака или извън брака, се ползуват с еднаква социална защита.“
Всеки един от вас много лесно може да помогне за реализацията на тази идея във всички страни на ЕС, ако участва в събирането на подписи в петицията. Необходими са 1,000,000 подписa на граждани на Европейския съюз, за да се внесе инициативата за гласуване в Европейския парламент. Сега имаме реален шанс да променим веднъж завинаги негативната социално-икономическа атмосфера, в която живеят повечето хора в България, Европейския съюз и планетата като цяло. Цялата статия ...
 Тодор Каблешков - началник гара "Белово"
България / Образование и здравеопазване / Новини Wednesday January 01, 2014 15:32 by Гражданска инициатива за обществен и релсов транспорт   image 1 image

Днес се навършват 163г. от рождението на видния революционер и пръв началник на гара "Белово" Тодор Каблешков.
Това няма да го прочетете в учебниците по история!
Цялата статия ...
 Тодор Каблешков - началник гара "Белово"
България / Образование и здравеопазване / Новини Wednesday January 01, 2014 15:28 by Гражданска инициатива за обществен и релсов транспорт   image 1 image
Днес се навършват 163г. от рождението на видния революционер и пръв началник на гара "Белово" Тодор Каблешков. Това няма да го прочетете в учебниците по история! Цялата статия ...
dert.jpg
Международни / Политика / review Sunday December 29, 2013 05:50 by Ехо от алтернативи   image 7 images
Детройт, символ на американската автомобилна индустрия, но и "символ на пост-индустриализацията", откакто неговите жители се опитват да преобразят града си, изхождайки от градското земеделие и хранителната автономия. Независимо дали култивират, за да преживяват, за да изхранват най-ощетените, за да имат достъп до "здравословна храна", за да възстанбовяват обществената връзка в квартала или за да развиват местна икономическа дейност... Всички те по техен начин изграждат едно пост-индустриално общество. Което вдъхновява. Цялата статия ...
Каталонският Талго от Барселона до Женева (1968-2010). По-евтин и по-бърз от високоскоростния влак.
Международни / Граждански и човешки права / Коментар Sunday December 29, 2013 02:18 by CarFree   image 1 image

Високоскоростният влак е представян като устойчива алтернатива на въздушния транспорт. Според Международното дружество на железопътните превози, високоскоростният влак "играе ключова роля в устойчивото развитие и борбата срещу промените в климата". Като редовен пътуващ с влаковете из Европа, съм длъжен да кажа, че истината е обратното. Високоскоростният влак разрушава най-ценната алтернатива на самолета, а именно класическата европейска железопътна мрежа, действаща от десетилетия.
Въвеждането на високоскоростна връзка се съпътства неминуемо с премахването на една малко по-бавна линия, но много по-достъпна, задължавайки пътниците да ползват новия по-скъп продукт, или просто да да изоставят влака. В последствие, бизнес средите преминават от самолета към високоскоростния влак, докато болшинството от европейците се набутват в коли, рейсове и евтини самолети (low cost).
Цялата статия ...
Групата на работниците
Международни / Икономика и труд / Коментар Tuesday December 24, 2013 13:43 by Групата на работниците в Европейския икономически и социален   image 2 images

Декларация на Жорж Дасис, председател на групата на работниците в Европейския икономически и социален комитет

Дълбоко съжалявам, че председателят на групата на работодателите на Европейския икономически и социален комитет е преценил за необходимо веднага след приемането от пленарната сесия на становището "Европейски минимален доход и показатели за бедност" да публикува като своя реакция Декларация, озаглавена "Да се справим с минималния доход? Да, но на национално равнище!".

Изказвам своето съжаление от това негово действие по две причини: от една страна, председателят на Групата на работодателите за втори път оспорва съдържанието на текст, който бе демократично одобрен от пленарната сесия - първото негово оспорване беше по повод социалното измерение на икономическия и паричен съюз. В допълнение, съжалявам не само за начина, по който се задълбочават тези различия в рамките на Комитета, но още повече за факта, че по този начин продължава задълбочаването в разделението на Европейския съюз, и то в момент когато той има най-малко нужда от това.
Цялата статия ...
Европейска манифестация за обществения транспорт, март 2012
България / Престъпност и корупция / Коментар Tuesday December 17, 2013 18:48 by Гражданска инициатива за обществен и релсов транспорт   text 1 comment (last - friday january 03, 2014 16:29)   image 6 images
Гражданска инициатива за обществен и релсов транспорт допълни с нови документи сигнала си от 15 ноември до главния прокурор Сотир Цацаров за два нови търга за общо 955 товарни вагона, които се провеждат на 9-ти и 10-ти декември.

Сигнал до главния прокурор за предстояща продажба на локомотиви и мотриси на БДЖ
http://obshtestven.blog.bg/lichni-dnevnici/2013/11/18/s...07951
Цялата статия ...
pssst_2.jpg
Международни / Политика / Новини Sunday December 08, 2013 03:11 by Блог на Боряна Росса   image 2 images

Какво вижда от студентските протести телевизионният зрител ако няма друг източник на информация?
Кои са лицата, които видяхме от това "студентско" шествие ?
Какви са изводите, които могат да бъдат направени?
Цялата статия ...
wolf.jpg
Международни / Изкуство и култура / Коментар Saturday December 07, 2013 04:17 by Слънчеви и облачни дневници   image 2 images
„Дивите животни и Дивата жена са застрашени видове.
В миналото инстинктивната женска природа е била ограбвана, подтискана и насилствено преобразявана. В продължение на няколко хиляди години тя е била опустошавана като дивата природа, заточавали са я в най-затънтените кътчета на женското психе. Духовните владения на Дивата жена са били плячкосвани и опожарявани, обиталищата и са били поругавани, а естествените и цикли – натъпквани в калъпа на чужди и ритми за удоволствие на други.
Не е случайност, че колкото повече изчезва девственият живот на нашата планета, толкова повече избледнява познанието ни за изконната ни дива природа. Не е много трудно да разберем защо древните гори и старите жени се смятат за изчерпан ресурс. Това изобщо не е загадка. Едва ли за някого е странно, че вълците и койотите, мечките и дивите жени имат подобна репутация. Всички те споделят сходен инстинктивен архетип и като такива погрешно се смятат за грозни, опасни и хищни.
Моят живот и работа като психоаналитичка от школата на Юнг, поетеса и cantadora – пазителка на древните предания, са ме научили, че линеещата женска жизненост може да се възстанови с помощта на мащабни „психо-археологически” разкопки в руините на вътрешния женски свят. Тези методи ни дават възможност да възродим естественото инстинктивно психе и чрез неговата персонификация в архетипа на Дивата жена да установим характера на най-дълбоката женска природа. Модерната жена е изключително активна. Тя е принудена да е всичко за всички. Старото познание отдавна е забравено.” Цялата статия ...
"Свободната търговия, това е диктатурата на компаниите", Вандана Шива
Международни / Глобализация / Коментар Friday December 06, 2013 04:42 by Монд дипломатик   image 5 images
Започналите през 2008 г. преговори за сключване на споразумение за свободна търговия между Канада и Европейския съюз приключиха на 18 октомври. Добро предзнаменование за американското правителство, което се надява да сключи партньорство от този тип със Стария континент. Предмет на тайни преговори, този проект, горещо подкрепян от мултинационалните компании, би им позволил да съдят всяка държава, която не се подчинява на нормите на либерализма.

http://interoccupy.net/events/rallies-against-the-agree...-dec/
Rallies against the TAFTA Agreement 23 Nov – 8 Dec
Цялата статия ...
basicincome2.png
Международни / Икономика и труд / Коментар Thursday December 05, 2013 04:52 by BIEN   text 1 comment (last - saturday december 07, 2013 21:54)   image 5 images

Направихме го! Чухте ли за това? Видяхте ли снимката с осемте милиона 5-центови монети на паважа пред швейцарският парламент? Прочетохте ли една от стотиците статии за това?
Ето ни и нас - швейцарските активисти за базов доход, а всички погледи са обърнати към нас! Чак тръпки ме побиват, защото видях как една група "луди" хора изведнъж привлякоха погледите на целия свят. Цялата треперя, защото вярата е толкова силна. Точно така, когато вярваш в нещо имаш силата да го превърнеш в реалност. Ние човешките същества сме толкова силни, когато не се оставим на съмненията, които да водят играта.
http://basicincome2013.eu/ubi/bg
Цялата статия ...
9781444727937.jpg
Международни / Теория и практика / Интервю Sunday December 01, 2013 03:52 by NEXUS   image 7 images

В "Да върнем вълшебството на науката"*, английският биолог Рупърт Шелдрейк описва ограниченията на настоящата наука: между вярвания, издигнати в догми, хипотези, взимани за достоверности и табута, представяни като изследователски критерии, констатацията е "депримираща"! Той анализира заедно с нас причините за това закъснение в растежа...
* The Science Delusion: Freeing the Spirit of Enquiry (UK Edition), Science Set Free (US Edition)
Цялата статия ...
chickenparallel.jpg
Международни / Технологии и компютри / Коментар Thursday November 21, 2013 19:07 by Дан Шилер   image 5 images

Като анулира посещението си във Вашингтон, предвидено за октомври, бразилската президентка Дилма Русеф подчерта отговорността на Белия дом в „Аферата Сноудън“. За сметка на това мултинационалните компании в интернет често са подминавани от коментаторите. Въпреки добродетелните си изявления, те са част от системата за следене, дирижирана от американските тайни служби.
За да се спре това бедствие, трябва да се възобновят дебатите от 70-те и 80-те години на миналия век за необходимата демократична отговорност на телекомуникационните мрежи.
Цялата статия ...
This page can be viewed in
English Български
Global IMC Features

Sun Nov 02, 2014 05:37 Recent stories compiled by IMC editors worldwide

offsite link Masacre de Rнo Piedras Sun Nov 02, 2014 08:05 | Puerto Rico | ot

offsite link Beehive Collective Tour Presentation Banned from Gill Tract Farm Sun Nov 02, 2014 07:50 | San Francisco Bay Area | ot

offsite link VISITУ ROSARIO, LO DETUVO LA POLICНA Y DESAPARECIУ Sat Nov 01, 2014 08:41 | Argentina | es

offsite link VISITУ ROSARIO, LO DETUVO LA POLICНA Y DESAPARECIУ Sat Nov 01, 2014 08:41 | Argentina | es

offsite link My Daughter and I Were Arrested Today by Military Police Guarding Worlds Most Ha... Sat Nov 01, 2014 08:40 | San Francisco Bay Area | ot

offsite link National Police Brutality Day in Salinas Sat Nov 01, 2014 08:40 | Santa Cruz, CA | ot

offsite link Santa Cruz City Council Delays Second Reading of Parks Stay Away Ordinance Fri Oct 31, 2014 08:49 | Santa Cruz, CA | ot

offsite link Luciano Arruga, los estudiantes de Ayotzinapa y Brad Will Thu Oct 30, 2014 08:52 | Argentina | es

offsite link Luciano Arruga, los estudiantes de Ayotzinapa y Brad Will Thu Oct 30, 2014 08:52 | Argentina | es

offsite link Dream Inn Workers Keep Pressure on Management During Contract Negotiations Wed Oct 29, 2014 08:50 | Santa Cruz, CA | ot

offsite link 15 GENOCIDAS CONDENADOS CON PRISIУN PERPETUA EN LA PLATA Tue Oct 28, 2014 08:51 | Argentina | es

offsite link 15 GENOCIDAS CONDENADOS CON PRISIУN PERPETUA EN LA PLATA Tue Oct 28, 2014 08:51 | Argentina | es

offsite link UN CRIMEN SIN JUSTICIA EN RНO NEGRO Tue Oct 28, 2014 08:51 | Argentina | es

offsite link Asamblea sindicato de Pepsi Sun Oct 26, 2014 09:16 | Puerto Rico | ot

offsite link Asesinato de Robert Serra Sun Oct 26, 2014 09:16 | Puerto Rico | ot

offsite link Lanzan campaсa de gйnero Sun Oct 26, 2014 09:16 | Puerto Rico | ot

offsite link Ayuda cubana en Бfrica Sun Oct 26, 2014 09:16 | Puerto Rico | ot

offsite link Rнo Negro: Impunidad en acciуn Sun Oct 26, 2014 08:52 | Argentina | ot

offsite link Atahualpa Sun Oct 26, 2014 08:52 | Argentina | ot

offsite link Rнo Negro: Impunidad en acciуn Sun Oct 26, 2014 08:52 | Argentina | ot

Global IMC Features >>

IMC network